مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات منزل همسایه به علت نشتی لوله

سلام
لوله منزل ما نشتی داشت دیوار منزل همسایه نمدار شد ما ان لوله رو درست کردیم دیوار منزل همسایه هم به اندازه 50 سانت نم دار شده بود درست کردیم
حالا همسایه رفته کل اون دیوار که طولش 6 متر بود رو کاغذ دیواری کرده به ما میگه هزینه کل مرمت دیوار (موج گیری کل دیوار و بتونه کاری کل دیوار و کاغذدیواری کل دیوار) پای شماست
در ضمن رفتن گرونترین کاغذ دیواری موجود در بازار رو (هر رول 180 هزار تومان) خریداری کردن
میخاستم بدونم هزینه مرمت کل دیوار پای منه ؟
و برای خرید کاغد دیواری هرچی ایشون پسند کردن و خریدن من باید هزینشو بم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با تامین دلیل وجلب نظر کارشناس رسمی,مقدارخسارات وارده بههمسایه مشخص می گردد.لذا هزینه کاغذدیواری انجام شده ربطی بشما ندارد.