مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه

باسلام بنده مالک واحد آپارتمان در طبقه سوم ملکی هستم و در حال تعمیرات هستیم موقع تعمیر سرویس متوجه شدیم سقف واحد در قسمت رایزر لوله کلا سوراخ بوده ولی مالک طبقه دومی به ما مراجعه کرده و اظهار میکنه که ما اینکارو کردیم و حتی دیوار سرویس ایشان توسط تخریب دیوار سرویس ما تَرَک برداشته و رفته شکایت کرده آیا ایشان میتواند شکایت کند؟
و اینکه ما به تعمیرات ادامه بدیم از لحاظ قانونی مشکلی نداره؟ چون اگر ادامه بدهیم پوشش سرویس ها کامل میشود و کارشناس رسمی نمیتواند به طور شفاف بازدید کند
در ضمن سن ساختمان حدود 13سال میباشد
لطفا راهنمایی بفرمایید
تشکر

پاسخ ها :

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

سلام اگر در نتیجه اقدامات شما خسارتی وارد شده باشد قطعا مسؤل هستید