مشاوره حقوقی رایگان - حضور وراث برای تقسیم اموال پدر سالمند

باسلام
پدر بنده 75 سال سن دارن و خانواده ما متشکل از 2پسر و 3دختر هستیم
دخترها به صورت جداگانه پدر رو راضی کردن که مقداری از املاک خودش رو بصورت یکسان بین همه تقسیم کنه و یک باب مغازه شش دانگ رو نفری یه دانگ بهمون بده
مغازه ذکر شده قولنامه ای (کل محله به این شکل سند دارن)
دخترها پدر رو بردن و در بنگاه معاملات ملکی قولنامه ای جداگانه دال بر انتقال یک دانگ به هر دختر داده بشه و کد رهگیری به دخترها داده بشه
حالا سوال اصلی اینه که آیا به واسطه سن بالای پدر ، حضور دو پسر الزامی هست؟ (گفته شده به دلیل سن بالای پدر باید رضایت پسرها تایید بشه)
ممنون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام با فرض اینکه پدر قوای تشخیص عقلانی دارند و محجور نیستند نیازی به حضور کسی دیگری نیست و هر کسی به عنوان شاهد میتواند زیر قولنامه واگذاری را امضاء نماید موفق باشید