مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

سلام و خسته نباشید
بنده ساکن دزفول هستم پارسال یه پراید خریدم که پلاک کرج بود الان صاحب پلاک که ساکن کرج هست شکایت کرده و میگه پلاکم رو میخام من هم از خدامه که پلاکش رو بدم و تماس گرفتم باهاش و گفت وکالت بهت نمیدم ولی برات امضا میکنم تو مرکز تعویض پلاک کرج،
حالا چندتا سوال خدمتون داشتم
آیا اگر برم کرج اونجا پلاکش رو بدم پلاکی از شهر خودم میدن؟ و من تا الان پلاک بنام خودم نداشتم؟ و آیا ماشین خودم رو باید ببرم و چه کارایی باید انجام بدم که توی شهر غریب گیر نیوفتم لطفا راهنمایم کنید رفتم مرکز تعویض پلاک شهر خودمون پاسخ درست نمیدن
من فقط میخام پلاک رو بدم و پلاک شهر خودم رو بگیرم خواستم بدونم آیا میشه؟؟ و آیا با ماشین خودم برم همونجا پلاک رو بدم پلاک شهر خودم رو میدن مرسی

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام زمانی که به مرکز تعویض پلاک مراجعه مینمائید پلاک فرونشده را فک و برای شما در شهری که مندرج در شناسنامه شما میباشد پلاک جدید صادر مینمایند . اگر بخواهید در شهر کرج یا هر شهر دیگری پلاک اخذ نماید باید ثابت نمایید در شهر مذکور ساکن هستید مثل ارائه قولنامه یا سند مالکیت در آن شهر و از این طریق میتوان در غیر شهر مندرج در شناسنامه درخواست پلاک نمایید ( به شرط داشتن مالکیت و داشتن سند معتبر ) در غیر اینصورت در شهر صدور شناسنامه پلاک برای شما صادر میشود برای انجام کار اصل شناسنامه و کارت ملی خود را همراه داشته باشید . موفق باشید .