مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام
یکدستگاه خودرو با وکالت فروش خریداری کردم اما قبل از تعویض پلاک و تنظیم سند قطعی بنام خودم ، آن را با تنظیم مبایعه نامه ای تقریبا کامل و متقن به شخصی فروختم اما فرد خریدار از تعویض پلاک و تکمیل فرآیند خرید از جمله پرداخت بخشی از ثمن معامله امتناع میورزد و با خودرو ، مرتکب چند مورد تذکر پلیس امنیت اخلاقی هم شده.
امروز با وکالت فروش ، به پلیس راهور مراجعه کردم اما میگند باید خود مالک مراجعه کنه و وکالت فروش بشما چنین اختیاری نمیده. برای این فرد متخلف ، اظهارنامه قضایی هم فرستادم که اصلا توجهی نکرد.
از خریدار 120 م سفته هم دارم اما نمیتونم واخواست بزنم و تامین خواسته کنم چون قاضی حکم توقیف خودرویی که بنام شخص دیگریه رو در مورد این شخص صادر نمیکنه و میگه این خودرو چرو اموال طرف شکایت شما نیست.
الان باید چیکار کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست مطالبه الباقی ثمن معامله راتقدیم مرجع قضایی نمایید.پس ازقطعی شدن رای,اموال وحسابهای بانکی ایشان راتوقیف کنید.