مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در متراژ سند و قولنامه

با سلام ‌و تقدیم احترام
من دو سال پیش یه واحد خریدم به صورت مبایعه نامه، تازه ساخت و هنوز سند صادر نشده بود، از سازنده نخریدم دست چندم بود، توی مبایعه نامه متراژ 105 ذکر شد و قید گردید اگه متراژ با 105 متر اختلاف داشت چه کمتر چه بیشتر به ازای هر متر فلان مبلغ از طرف خریدار یا فروشنده پرداخت بشه، حالا که سند تفکیکی صادر شده 101 متر هست و فروشنده حاضر به پرداخت اختلاف نیست، من الان میتونم از فروشنده شکایت کنم برای پرداخت این 4 متر یا اگه سند به نامم صادر بشه دیکه نمیشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله، باستناد قرار داد، دعوی مطالبه وجه چهار متر نقیصه، مقوم به دویست و ده میلیون ریال با جلب نظر کارشناس مطرح فرمایید