مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی حقوقی

سلام
آیا زدن اعاده دادرسی به یک پرونده حقوقی که قطعی شده فایده ای دارد و نتیجه میدهد؟ برای اینکه اعاده دادرسی رو انجام بدم باید چطوری این کارو انجام بدم منظورم اینه که چه دلایل و مدارکی رو باید ارائه بدم؟ البته رای دادگاه بدوی و تجديد نظر هر دو یکی هست و هر دو یک رای را داده اند و تایید کردند و به نفع منم بوده منتها من اون رای رو قبول ندارم و اینکه دادگاه تجدید نظر اصلا اون روز که رای داده قاضی پرونده خودش نبوده و قاضی کشیک بدون اینکه پرونده رو مطالعه کنه رای داده حالا میخوام اعاده دادرسی کنم ولی میترسم جواب نده دوباره برای همین میخواستم بدونم فایده ای داره ایا؟ و اینکه چطوری میشه اعاده دادرسی کنی میشه مدارک ارائه بدی در اعاده دادرسی؟ و اینکه هزینه اعاده دادرسی برای 15 میلیون تومن حدودا چقدر میشه؟
ممنونم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اعاده دادرسی شرایط قانونی خاصی را دارد که باید برسی شود
هزینه دادرسی را از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بپرسید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعاده دادرسی یک شیوه دادخواهی تخصصی است با وکیل همراه باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد