مشاوره حقوقی رایگان - بازرسی کار

بنده مدت هفت سال در شرکت خصوصی کار کردم پارسال بنده را اخراج کردند بدون هیچ دلیلی مدت سه ونیم سال بیمه بنده واریز نشد ه و هیچ کدام از مزایای قانون کار به بنده در این مدت پرداخت نشده است رای اول ادعای بنده توسط هیئت رد درخواست مازاد بنده از 95تا98که بیمه برای من رد نشده هیت حل اختلاف اعتراض کردم بدون حضور من پرونده به بازرسی کار رفته و تجدید جلسه شده آیا من میتونم به عدم حضور خودم در بازررس مجدد اعتراض کنم قبل از تشکیل جلسه یا خیر مچکرم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما اقدامات قانونی خود را از طریق اداره کار انجام داده‌اید لذا می‌توانید در صورت اعتراض به مرحله بالاتر اظهارات خود را بیان نموده و دفاع کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق سایت اداره کار اقدام به طرح دعوی نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.