مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به اقامت

سلام من دختری 35ساله هستم چند وقتی میشه که پدرم تصمیم به اقامت در شهر دیگری رو گرفته در حالیکه با تصمیمش به آینده شغلی و زندگی من لطمه وارد میشه وقتی ازش میخوام که صرف نظر کنه شروع به فحاشی و تهدید به بیرون انداختنم از خونه میکنه و منو مجبور به پیروی از تصمیمش میکنه آیا من میتوانم با طرح شکایت مانع از رفتنم بشم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نمی‌توانید مانع از رفتن پدرتان شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر شما دیگر عاقل و بالغ هستید زندگی شما با زندگی او متفاوت است بخصوص اگر شاغل باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم طرح شکایت از جانب شما منتفی می‌باشد شما الای 18 سال می‌توانید خود به طور مستقل زندگی کنید و در صورت تجرد نفقه شما با پدر می‌باشد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. به نظر می رسد سن بالای 18 سال دارید. می توانید مستقل زندگی کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
مانع رفتن خیر ولی می‌توانید مستقل زندگی کنید.
موفق باشید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر اما شما می توانید جداگانه زندگی کنید.