مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارث

یکی از اقوام ده سالی شاگرد مغازه ی پدر زنش بوده بعد از فوت پدر زن میگه نصف مغازه برای من هس چون ده سال زحمت کشیدم و به زور مغازه رو از بچه ها میگیره و به اسم خودش میزنه البته به خاطر حفظ ابروی خواهرشون میزنن به اسمش ایا این کار درسته و ایا مغازه که الان به فرزندان این اقا رسیده از نظر شرعی حلاله؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرف نظر از امور شرعی به لحاظ قانونی در صورتی که به نام ایشان انتقال شده باشد معامله صحیح است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ما که صلاحیت تعیین حلال و حرام را نداریم
باید به مرجع تقلید تان مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ما مرجع تقلید و مجتهد نیستیم، ممکنه شرعا حرام باشه اما قانونا خودشان امضا کردند نمی توانند پس بگیرند مگه زور پشت سرشون بود امضا کردند مگه بعد از برطرف شدن زور نمی توانستند فورا شکایت کنند .
حالا وقت مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرند تا شاید راهی برای گرفتن پول مغازه پیدا کنم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از لحاظ شرعی پاسخگو نمی‌باشم

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. به نظر می رسد می توان معامله را باطل کرد و مغازه به فرزندان متوفی برسد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
سوال حقوقی نیست بلکه شرعی است ؟!
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شاگرد مغازه پدر زن بی‌اجر و بی‌حقوق نبوده است و مسلماً حق‌الزحمه دریافت شده است فلذا تملک مغازه به صرف اینکه حدود 10 سال در مغازه کار کرده است غیرقانونی و غیرشرعی است.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
قطعا از نظر شرعی صحیح نیست چون که شاگرد مغازه قطعا مفت و مجانی مشغول به کار نبوده و و مسلماً حق‌الزحمه دریافت نموده است.