مشاوره حقوقی رایگان - الزام بنیاد شهید به پذیرش جانبازی و الزام به تعیین درصد جانبازی

باسلام بنده درکمسیون134سپاه جانبازشناخته شدم وبه بنی‌آدم بنیادمعرفی شدم اما به دلیل نداشتن مدارک بالینی همزبان پرونده مرا مسدود کرده است. درحال حاضرمدارک بالینی غیرهمزبان که کمسیون بدوی سپاه تاییدکرده موجود هست.حالا نمی‌دانم چکاره بکنم استدعا دارم راهنمایی بکنید باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق سازمان امور جانبازان پیگیری فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان قابل اقدام است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست خود را به بنیاد شهید مربوطه ارائه دهید اگر پیگیری نکردند دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. حضوری پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
پیگیری کنید در صورت عدم موفقیت می توانید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید.
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد می‌شود از طریق دیوان عدالت اداری وارد عمل شوید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
سوال حقوقی نیست از طریق سپاه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت کنید