مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تصادف

سلام وقت بخیر من حدودا 24ساعت پیش تصادف کردم و مقصر طرف مقابل بود من راکب موتور بودم و ایشون راننده ماشین سواری بعد افسر اومد سر صحنه تصادف بعد صحبت قرار شد سازی کنار بیام و کروکی هم دریافت نکردیم موتور قابلیت حرکت نداشت انتقال دادیم تعمیرگاه حدود 900هزار تومن خرج موتور می شه شخص مقصر گفت ندارم فک می کردم هزینش کمتر بشه بیا از بیمه ماشینم استفاده کنیم تماس گرفتیم واحد خسارت سیار اومد بازدید کرد گفت چرا موتور دست زدین (جلوبندی باز شده برای قیمت گذاری توسط تعمیر کار) کارشناس بیمه گفت چون باز شده باید کروکی بیارید رفتیم افسر راهنمایی رانندگی پیدا کردیم صحبت کردیم گفتن زیر 9میلیون کروکی نداره. حالا می خواستم بدونم باید چه کاری انجام بدم تا بتونم خسارتم بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

سلام
تامین دلیل کنید
سپس بر علیه راننده مقصر طرح دعوی خسارت

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام درخواست تامین دلیل باجلب نظرکارشناس رسمی جهت ترسیم کروکی فرضی را تقدیم شورای حل اختلاف نمایید.