مشاوره حقوقی رایگان - آسیب جسمی به ( فرزند_خواهر)

سلام
چنانچه پدر و برادر به قصد آسیب به دختر و خواهر خود اقدام کرده و بعد از صدمه ای که وارد شده دنده پهلو آن را شکسته و چشم او را با مشت زده اند و این ضربه ها برای او در زندگی با همسر آینده اش غم و درد دارد
در این صورت چه کاری میتوان انجام داد ؟
آیا شکایت باید کرد ؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت مبنی بر ضرب و جرح عمدی خواهید داشت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مسلم است که شکایت باید کرد به جدیت موضوع را پیگیری کنید و کوتاه نیایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی فورا شکایت کنید به دادسرا و 110 و 123 و به همسایه ها خبر دهید و استشهاد محلی تهیه کنید وکیل بگیرید از حق خود دفاع کنید ظلم را نپذیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دختر می‌تواند طرح شکایت ضرب و جرح و مطالبه دیه نماید و حتما پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتماً با 110 تماس حاصل گردد تا این امر صورتجلسه شود و با نامه کلانتری در اسرع وقت به پزشکی قانونی مراجعه شود تا وضعیت جسمی ثبت شود.
سپس شکوائیه تحت عنوان مجرمانه ضرب و جرح عمدی از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
شکایت درگیری و ضرب و جرح عمدی علیه پدر و برادرش مطرح کند.