مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اعتراض در صورت امکان اعتراض به نظریه کارشناسی

خودرو بنده برای تعیین مبلغ خسارت وارده به کارشناس معرفی شدم و کارشناس با مشاهده چند عکس از خودرو لوازم و ناحیه ای که خسارت دیده بود را یادداشت کرد و سر جمع مبلغی را برای خرید لوازم و دستمزد اعلام کرد.حالا نه تنها مبلغ دستمزد نیمی از کل مبلغ خسارت میباشد هیچ لوازم زیادی را که خسارت دیده را اصلا به حساب نیاورده و جز خسارت دیده برآورد نکرده .الان 20 روز از اعلام نظر کارشناس گذشته میتونم اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ظرف یک هفته از ابلاغ وصول نظر کارشناس می‌توانید اعتراض کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به نظریه کارشناس خیر ولی می توانید لایحه بدهید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهلت اعتراض به نظریه کارشناس از تاریخ ابلاغ، 7 روز می‌باشد.