مشاوره حقوقی رایگان - دفتر ازدواج

با سلام
آیا لازم است که دفتر ازدواج در شهر محل سکونت باشد و آیا تا آخر عمر احتیاجی به رجوع به آن شماره دفتر خواهد شد؟ در کل سوالم این است که عدم دسترسی راحت به آن شماره دفتر چه معایبی می‌تواند داشته باشد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه تقاضایی بابت اجرای مفاد سند ازدواج انجام شود باید از طریق دفتر ازدواجی که عقد در آنجا ثبت شده انجام شود .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا جهت اجرائیه مهربه باید حتما به ان دفتر مراجعه شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هیچ تفاوتی ندارد که بخواهید در چه دفترخانه‌ای ازدواج کنید ازدواج آنلاین و برخط است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت اگر در آینده نیاز به اخذ تصویر و رونوشت سند ازدواج داشته باشید بایستی با آن دفترخانه مراجعه کنید یا در صورتی که بحث وصول مهریه باشد باید در همان دفترخانه اجرایی صادر گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دفتر ازدواج زمانی بعد از عقد قابل استفاده است که از سوی زوجه برای أخذ مهریه اقدامی صورت پذیرد.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
ربطی ندارد. دفتر ازدواج می تواند همه جا باشد لیکن برای مهریه باید همان دفترخانه اجرائیه صادر نماید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بهتر است در محل سکونت باشد
چون نیاز میشه در اینده