مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد

من متولد 72 هستم پدرم در سال 82 وصیت نامه تنظیم کرد. آن زمان برای منزل مسکونی ما ارزش 45 میلیون قیمت گذاری کردند و لی در وصیتنامه ذکر نشده و در قسمت ثلث مقدار ثلث 15 میلیون تومان ذکر شده.
که 4 میلیون برای خواهرم و 8 میلیون برام من و 3 میلیون برای کفن و دفن و مراسم تقسیم شده.
بعد از گذشت 20 سال تصمیم به فروش ملک کردیم و بعد از تنفیذ وصیتنامه برای اخراج ثلث که اقدام کردم قاضی گفت چون قیمت ذکر شده در حال حاضر همین 8 میلیون تعلق میگیره بهم.
این مبلغ آن زمان برای جهیزیه برای من و خواهرم در نظر گرفته شده بوده و در وصیتنامه ذکر شده.
بعد از دادگاه تجدید نظر و دیدار مردمی و...
دیگه به دیوان نفرستادیم پرونده رو و منصرف شدیم

میخواستم بدونم امکان داره الان که یک سال گذشته دوباره اقدام کنم و طور دیگه شکایت کنم که به نتیجه برسم؟

ارزش ملک الان 16 میلیارد هست سهم من بدون این وصیت 2 میلیارد میشه و با وصیت 4 میلیارد.
خیلی ممنونم از توجهتون.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای دادگاه بنظر می‌رسد غیر شرعیست و قیمت روز ملک، ملاک ثلث وصیت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده خود را پیگیری نمائید تا به نتیجه مناسب نائل شوید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.