مشاوره حقوقی رایگان - امکان شکایت برای بکارت

دو...س..ت...م قبلا رابطه داشته نزدیک 10 سال قبلتر از من و مدتی هست که باهم آشنا شدیم و رابطه جنسی داشتیم و بعد از این مدت کوتاه تهدید کرده که میخواد شکایت کنه برای بکارت.
می‌تونه منو به دادگاه بکشونه؟ می‌تونه دیه بگیره؟
چه عواملی برای خودش داره؟
میتونم ثابت کنم قبل‌تر از من بکارتش از بین رفته و به من مربوط نیست؟ (یعنی ثابت کنم از طریق پزشک قانونی که 10 سال پیش از بین رفته؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ازاله بکارت قابل اثبات زمان است ولی انتساب آن به شخص مشکل است و نیاز به ادله فنی و کیفری دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام از طریق پزشکی قانونی مشخص می‌شود که به تازگی این اتفاق نیفتاده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شکایت کند هر دو شما مجازات به جرم زنا خواهید شد.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
حتی اگر پزشکی قانونی هم صحت گفته شما را تایید کند، به جرم زنای غیرمحصنه شلاق خواهید خورد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورت شکایت وی اظهارنظر با پزشکی قانونی است.
موفق باشید.