مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ایثارگری

سلام پدر بنده سال 1364الی 1366 در پایگاه چهارم شکاری دزفول به عنوان سربازی خدمت نموده است ، ایا ایشان ایثارگر محسوب میشود ؟ و اگر میشود میتوانیم حقوق ایشان را مطالبه کنیم ؟ بطور مثال بنده چگونه میتوانم از این حق برای تبدیل وضعیت استفاده کنم ؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق ارگان مربوطه و بنیاد امور ایثارگران پیگیری فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سه چهارم خدمت ایشام داوطلبانه محسوب میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری نمائید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از ارگان اعزام کننده و یا پایگاه لویزان پیگیری نمایید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
جهت پیگیری به واحد ایثارگران یگان خدمتی مراجعه کنید.
موفق باشید.