مشاوره حقوقی رایگان - رفتن زن از خونه

سلام خسته نباشید من و همسرم یه واحد خرید نصف پول همسرم و مابقی خودم به عنوان دوست داشتن همسرم دیگه جدا نکردیم دونگ خونه رو من برای مراسم خاک سپاری مادرم رفتم اومدم دیدم تمام لباسهای منو ریخته تو راه پله قفل درو عوض کرده و رفته بچه های منو هم باخودش برده تمام وسایل خونه مال منه خودم خریدم بعد از 16سال زندگی تو روی من گفت دوستت ندارم و یکی دیگه رو می‌خوام ...واز خونه من برو بیرون .تکلیف من چیه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مدارک اثبات مالکیتتان نسبت به منزل فوق را ارائه و درخواست تصرف نمایید به جهت مسائل مالی و خانوادگی در جای خود حق دفاع دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع عقد هبه، رجوع از هبه و خلع ید ملک مشاعی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید در هر مورد شکایت کنید .
موفق باشید.