مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اطمینان از اینکه وکیل من تبدیل به وکیل دوطرفه نشود

سلام
من یک پرونده بالای یک میلیارد تومان با برادرم دارم ولی برادرم آدم با احترام و دارای نفوذ در شهرستان لاهیجان استان گیلان است همه به من می گویند که هر وکیلی که بگیرم برادرم او را به طرف خودش جلب می کند. آیا وکیلی میشناسید که اولا کار بلد باشد ثانیا مشکل بالا برای من بوجود نیاید ؟
در آخر اینکه اگر این اتفاق افتاد و من فهمیدم وکیل کاری برای من انجام نمی دهد من چگونه می توانم با شکایت از وکیل هزینه هایی که بابت ابطال تمبر و غیره پرداخت کرده ام جبران کنم ؟

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

مطممئن باشید هیچ وکیلی برای پول اعتبار خود را زیر سوال نخواهد برد
فکر اشتباه شما دراینخصوص باعث عدم همکاری وکلا با شما خواهد شد

یک وکیل

سلام
دوست عزیز دفتر بنده لاهیجان خ کریمی نرسیده به چهارپادشاه می باشد با این توضیح که هیچ وکیلی به خاطر پول اعتبار خود را زیر سوال نمی برد هرچند تا حدودی با حرفتان موافق هستم و متاسفانه به ندرت شخصا شاهد چنین اتفاقی در استان گیلان بودم که دلایل آن می تواند فقر فرهنگی - سن کم - عدم تعهد - خود باوری بعضی از آقایان و یا خانمهای وکیل می باشد و متاسفانه این موضوع در استان گیلان بیشتر است به انضمام این موضوع زیرآب زنی و زیرورو کشی بر علیه همکار دیگر فت و فراوان
با این حال در صورت تمایل به دفتر بنده مراجعه نمایید و در صورت توافق وکالتنامه را امضا نمایید مطمئنا با مواجهه حضوری اعتمادتان کسب خواهد شد