مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت در امانت و تهدید

سلام وقت بخیر ، سه ماه در یک شرکت کار کردم ماه آخر حقوقم رو ندادن یک فیش حقوق آوردن ک باید امضا میکردم مبلغ هم 6 میلیون نوشته بودن اعتراض کردم ک حقوقم 12 میشه گفتن همینه که هست ، من هم چون کارشناس فروش تلفنی ام موبایلی ک شرکت داده بود بهم رو پس ندادم و زنگ زدم از کلانتری پلیس اومد ، جلوی مامور گوشی و دفتر شماره های مشتریا که مال خودم بود رو پس دادم و اون اقا هم جلو افسر گشت گفت حقوقمو فرداش میزنه ولی فردا حقوقم رو نزد زنگ زدم گفت گوشی اطلاعاتش پاک شده و دفتر هم ناقصه و الان برام ابلاغیه اومده که خیانت در امانت کردم در حالی ک جلو مامور تحویل دادم و حتی جلو مامور سفته هامو گرفتم ، طی پیامک ازشون خواستم حقوقمو بدن و در غیر اینصورت مجبور میشم برم از در خونشون بگیرم الان شورای حل اختلاف برا تهدید و خیانت در امانت باید برم ، برا کاری ک نکردم فقط حقوقمو خواستم تازه با اعتماد ب پلیس من گوشی و دفتر رو هم دادم الان چکار کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید دفاع کنید و برای حقوقتان دادخواستی به اداره کار دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای حقوق مالی خود می‌بایست از طریق اداره کار اقدام نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا بهدعهده شرکت است و همین دفاعیات را در شورا مطرح نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شورای حل اختلاف جهت ایجاد صلح و سازش بین طرفین است و اگر سازشی رخ ندهد پرونده برای رسیدگی به دادسرا ارجاع داده می‌شود.
در نظر داشته باشید که شما می‌توانید در مقام دفاع به صورتجلسه کلانتری استناد نمائید که اموالی از شرکت در اختیار ندارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم خیانت در امانت نیست
از بابت کسر حقوق ماهیانه ، شما باید در مراجع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در نزد مقام قضایی موارد فوق را بازگو کنید .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌بایست از طریق اداره کار اقدام نمایید