مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام. شش ساله ازدواج کرده ام. همسرم سه ساله بدون اطلاع و اجازه من ازدواج مجدد کرده که تازه متوجه شده ام.. شناسنامه المثنی گرفته و اون خانم که مطلقه با دوفرزند رو محضری کرده. چطور میشه یک شخص همزمان از دو شناسنامه استفاده کنه. اصلا چطور شوهرم شناسنامه المثنی گرفته با وجود شناسنامه اصلی؟؟

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام شکایت کیفری بر استفاده از 2 شناسنامه کنین.همچنین اگربند 12 شروط عقد نکاح امضا نموده باشد شما میتوانید طلاق بگیرید