مشاوره حقوقی رایگان - حق تقدم پارک خودرو

باسلام و عرض ادب من در بن بست 3متری زندگی میکنم که عرض منزل من از کوچه 5 متر میباشد روبروی منزل من دیوار همسایه است که داری حیاط بزرگ میباشد که 3خودرو داخل آن پارک میشود. منزل بنده پارکینگ ندارد و مجبورم خودرو خودم را داخل کوچه پارک کنم ولی همسایه روبرو با وجود داشتن پارکینگ خودروی خود را روبروی درب منزل بنده پارک میکند. وقتی که به ایشان اعتراض میکنم میگوید پشت دیوار خودم هست و مشاجره میکند من هم اگر بخواهم جلوی درب منزل خودم پارک کنم کوچه مسدود میشود. میخواستم ببینم حق پارک با چه کسی است. با تشکر

پاسخ ها :

حسام حسامی

حسام حسامی :

استان :

سلام
با هیچ کدامتان ،خیابان و کپچه ها در تماک شهرداری است ونه اشخاص