مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهمت بیجا

باسلام خسته نباشید. منو شوهرم درحال طلاقیم همسرم به مادرم پیام داده و تهمت خیلی بدی به من زده. منو خانوادم ناراحتیم. میخام شکایت کنیم که چرا این تهمت رو به من زده. فقط از این میترسم که شوهرم برای اثباتش گوشیمو بگیره ببره دادگاه گوشیم هم به نام شوهرمه. ایا برای اثبات حرفش امکان داره از گوشی من استفاده کنه؟ و اگه شکایت کنم به جایی میرسم یا خیر ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نیاز به پرسش و پاسخ و بررسی بیشتر در موضوع شما هست. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید