مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

سلام همسرم 5الی6 سال بدون دلیل و نداشتن مدرک و شاهد ادعا میکنه من با مرد دیگری در ارتباط تا اندازه ای که فرزند آخرم نامشروع هست تمام امتیازات که یک زن دارد حتی حتی رفت امد خونه خواهر و برادر و بازار و تا جای که حمام بدون اجازه نمیرم باید چکار کنم 3 فرزند دارم

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

زن و شوهر باهم نزد روانشناس بالینی مراجله کنیدچراکه فقط ایشان راببرید وحتمالا امتناع کند اگردکترروانشناس مجرب باشد قطعا نتیجه بخش است
درصورت لزوم تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانید دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج و هم چنین دادخواست مهریه را ارائه نمایید