مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر دیرکرد

با سلام
زمینی بنده خریداری نمودم و خسارت تاخیر نوشته شده، اما فروشنده بعد از چند ماه سندش آماده شده.
با توجه به اینکه پول کل ملک را قبلا پرداخت نمودم، آیا بعد از دریافت سند می توانم مطالبه خسارت تاخیر داشته باشم. یا باید قبل از سند زدن مطالبه خسارت نمایم.
درصورت عدم تمکین فروشنده به دادن خسارت و نزدن سند دریافت خسارت و رفتن به دادگاه طولانی خواهد شد و من متضرر می شوم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.وجه التزام تاخیر درانجام تعهد,بعد ازانتقال سند هم قابل مطالبه می باشد.