مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم ولم کرده 6ما هست با یک بچه 9ماه شناسنامه بچم برده

شوهرم ولم کرده 6ما هست بایک بچه 9ماه شناسنامه بچم برده تمام زندگیم شوهرم برده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سرقتی صورت گرفته با دلایل کافی می‌توانید شکایت مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ترک منزل نموده موضوع از مصادیق عسر وحرج و تحقق سروط ضکن عقد برای طلاق است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت ترک انفاق کنید .
موفق باشید .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست صدور شناسنامه دهید تا از دادگاه با دستور قضایی به بیمارستان رفته و نامه برگه گواهی ولادت را بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما کلی است ولی حقوق خود از قبیل مهریه د نفقه را دارا میباشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه نفقه و شکایت ترک انفاق کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسرای محل مراجعه و شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت ترک انفاق به دادسرا و سرقت وسایل شامل ..... و ربودن نوزاد