مشاوره حقوقی رایگان - علت تاخیر در دادن مستمری به دختر مطلقه چیست

با سلام وعرض ادب.پدر من 4 ساله فوت شده اند. وکسی مستمر بگیر ایشان نبوده. من 7ماه پیش طلاق گرفتم. به تامین اجتماعی مراجعه کردم اما بعداز گذشت 7 ماه هر روز از من بهانه میگیرند که چرا بلافاصله بعد از طلاق اقدام به گرفتن مستمری کرده ام. وهنوز مدارک مرا تائید نکرده اند. من چکار باید انجام دهم. درحالیکه نه راه درامدی دارم و نه قبلا بیمه بوده ام. درضمن همه مدارک من تکمیل هست وبازرسی هم انجام شده. لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تامین اجتماعی نمی‌تواند مانع از دریافت مستمری پدرتان مطابق قانون شوید شما مستحق دریافت مستمری پدر متوفی هستید در صورت ممانعت سازمان مذکور می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید بهتر است قبل از آن جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورت عدم انجام کار از سوی اداره مربوطه می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید مرتبا پیگیری کنید تا انجام شود و اگر نشد از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم نتیجه از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا درخواست خود را به مسئول ارشد تامین اجتماعی به صورت کتبی اعلام نمایید در صورت عدم پاسخ یا عدم انجام درخواست شما می‌توانید به دیوان عدالت اداری دادخواست تقدیم نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید مراحل طی شود. میتوانید در دیوان طرح دعوی کنید.