مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام
یه دورهمی بود که همسایه بغلی به علت سر و صدا موقع تموم شدن مهمونی و بیرون رفتن به سمت ما هجوم اورد و با دسته جارو چند ضربه محکم زد ، یه کبودی قابل رویت است ، اشتباه ما این بود که به کلانتری زنگ نزدیم ، بخوام شکایتم رو دنبال کنم به خاطر فحاشی و ضرب و شتم باید برم دادسرا و پزشک قانونی، راهنمایی لطفا

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام برای طرح شکایت بدوا به پاسگاه محل اقامت خود مراجعه و نامه معرفی به پزشک قانونی اخذ و پس گرفتن گواهی پزشک قانونی برای طرح دعوی از طریق دادسرا اقدام نمایید موفق باشید .