مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پزشکی ارتش و تبدیل وضعیت معلول عادی به معلول حین انجام وظیفه

باعرض سلام و خداقوت
اینجانب در مورخه 92/3/16 بعلت بیماری اعصاب و روان (اسکیزوفرنیا) برابر نظریه کمیسیون پزشکی اداره بهداشت و درمان نزاجا و رای کمیسیون ماده 120 ارتش برابر بند ج ماده 108بعنوان معلول عادی با حدود 13 سال سابقه کار بازنشسته پزشکی گردیدم. لذا با توجه به انجام معاینات پزشکی استخدامی بدو ورود به ارتش و تایید سلامت روانی اینجانب توسط پزشکان متخصص اعصاب و روان آن زمان تقاضای تغییر عنوان بازنشستگی بنده از معلول عادی به معلول حین انجام وظیفه رادارم. آیا در دیوان عدالت اداری پیگیری این مشکل امکان پذیر می باشد؟ ممنون از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر مستندات قوی و محکمه پسند دارید اقدام به طرح شکایت کنید