مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام و خسته نباشید.
حدود 9 ماه پیش خودرو سواری خود را به دوستم که خیلی صمیمی هستیم دادم و به تهران رفتم وقتی برگشتم بمن گفت ماشینو فروختم و پولشو واسه چکم ریختم و هیچ مدرکی اعم از قولنامه به من نشان نداد و گفت پول ماشینو بهت میدم بعد از 9ماه نه پول ماشینو داده نه کاری کرده البته من سند نزدم و سند بنام کس دیگریست که اگر من بخاهم سند میزند حالا ایا میتوانم به عنوان فروش مال غیر شکایت کنم یا باید حقوقی طی بشه ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام به عنوان کیفری خیانت در امانت و فروش مال غیر بر علیه ایشان طرح شکایت کیفری نمایید برای ادعای خود نیز نیاز به شهود دارید . موفق باشید