مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت محکوم به

با سلام و احترام
من از شخصی مبلغ 200 میلیون طلبکارم که درخواست اعسار داد و رد شده و ایشان اعتراض کرده اند و به دادگاه تجدید نظر ارسال شده، حال مشخص شده چند نفر دیگر هم از این شخص چک دارند و تازه شکایت کرده اند، سوال اینجاست اگر بدهکار روی پرونده های شاکی های دیگر دادخواست اعسار بدهد و قبول شود آیا اول پرونده من را که زودتر از همه شکایت کرده ام را پرداخت میکنند یا پرونده ای که اعسارش مورد قبول واقع شده

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت اثبات اعسار باید اقساط هر پرونده جداگانه پرداخت شود در صورت عدم پرداخت امکان صدور برگ جلب وجود دارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر در پرونده‌ای اعسار پذیرفته شود ارتباطی به سایر پرونده ها ندارد و باید پرداخت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما اولویت دارید اما خودتان هم پیگیری کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

پرونده ای که ابتدا به اجرای احکام ارسال شده مقدم برسایر پرونده ها میباشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
آن پرونده ای که زودتر به اجرای احکام ارسال شده در اولویت خواهد بود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر پرونده‌ها تجمیع نشده است وضوع اعسار در هر پرونده جداگانه رسیدگی می‌شود اجرای آن نیز جداگانه است