مشاوره حقوقی رایگان - وورد به خانه

سلام.من پدر و مادرم 3 سال هست که طلاق گرفتن.پدرم از خونه رفت و برای خونه ،حکم دادگاه این شد که برای هر نفر 3دانگ باشد( برای پدر و مادرم) میخواستم بپرسم که اگر ما توی خونه باشیم،( من و خواهرم)پدرم می‌تونه وارد خونه بشه در صورتی که ما رضایت نداریم؟اگر که ما رضایت نداشته باشیم و اون بخواد وارد خونه بشه،میتونیم با پلیس تماس بگیریم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان ممانعت و طرح شکایت خواهید داشت.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

ملک مورد نظر سه دانگ به نام مادر و سه دانگ به نام پدر می‌باشد نیاز به رضایت شما نیست مگر فرزندان صغیر باشند که پدر موظف به پرداخت نفقه که شامل مسکن است میباشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اول اینکه سن خودتان را اعلام نکردید که در چه موقعیتی هستید کبیر هستید یا صغیر (18 سال تمام) دوم اینکه از ملک مشا ع کل تمام شرکا می توانند استفاده کنند یک مالک نمی‌تواند حق استفاده مالک مشاع دیگر را سلب نماید