مشاوره حقوقی رایگان - مهریه دوران نامزدی

سلام من یکسال پیش با خانومی نامزد کردم و این خانم همش دنبال بهونه ای است برای طلاق گرفتن مهریه هم 114تا سکه هست و الان خانم باکره نیست من هم فقط یه دونه ماشین به نامم دارم با یه خونه وکالتی درآمد ثابت ندارم میتونم قسطی کنم مهریه اش رو قسطی کنم و چند ماه و چندتا باید پرداخت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
تعیین مبلغ اقساط با تشخیص قاضی رسیدگی کننده است.
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خودرو جزو مستثنیات دین نیست و قابل توقیف است و امکان تقسیط مهریه را خواهید داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعسار دهید تشخیص میزان پرداخت بر مبنای توان مالی و نظر قاضی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسلماً مهریه قسط‌بندی خواهد شد لیکن نحوه پرداخت بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مالی از شما شناسایی نشود بعد از قطعی شدن حکم می توانید دادخواست اعسار دهید با توجه به گردش مالی یک ساله و میزان درآمد و مهریه اقساط تعیین میگردد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به این داره که رابطه داشتین باهم یا نه
عدم بکارتش از کی بوده
تو سند ازدواج باکره ثبت شده یا نه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماشین شما قابل توقیف هست مگر اینکه ثابت کنید وسیله کار شماست

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
تعیین میزان اقساط مهریه با قاضی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص اعسار و نحوه تقسیط آن با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد