مشاوره حقوقی رایگان - معنی این سوال چیست

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز برای بنده یک پیام به این متن آمده است ولی در مشاهده ابلاغیه الکترونیکی بنده چیزی نشان نمی‌دهد خواهشمندم بنده را در این زمینه همراهی کنید شكوائيه شماره .... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه چهارم بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان ساري ارجاع و با شماره پرونده ... و رمز شخصي ... ثبت گرديد با کمال احترام....فراوان

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
منتظر باشید ابلاغ می شود .
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
فعلا شکواییه ثبت شده است در صورتیکه نیازی به حضور باشد ابلاغ ارسال خواهد شد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پرونده شکایت در شعبه چهارم بازپرسی دادسرای ساری ثبت شده اگر نیاز به حضور بود برای شما ابلاغ می آید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکواییه ثبت شده
در صورت تمایل به اطلاع از عنوان و دیگر اطلاعات شکواییه میتوانید از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا استعلام و اطلاع داده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکواییه علیه شما ثبت شده منتظر باشید تا ابلاغ وقت رسیدگی بیاید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر این پیامک از سر شماره ADLIRAN آمده است منتظر باشید تا پیامک ابلاغ برای شما ارسال شود غیر از سرشمار مذکور ممکن است کلاهبرداری باشد