مشاوره حقوقی رایگان - مسایل حقوقی

من راننده کامیون بودم وچهارسال قبل درتصادف بعلت تصادف خانه نشین شدم.بخاطر اینکه یک چشمم درتصادف از بین رفت .درمدت زمانی که برای پدرم که صاحب کامیون بودوکار میکردم به من گفته بود که بیمه ها من را پرداخت می‌کند ولی بعد از تصادف روشن شد که اصلا بیمه من را نپرداخته بود که اگر پرداخت می‌کرد الان من از کار افتادگی مادام العمر بیمه بودم وحقوق دریافت میکردم.الان میتوانم از پدرم شکایت کنم یانه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که رابطه کارگر و کارفرمایی بین شما و پدرتان موجود بوده باشد مطابق قانون اداره کار می‌توانید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی بله می توانید.
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها در صورتی می‌توانید از پدر خود شکایت نمائید که رابطه کارگری و کارفرمایی بین شما احراز گردد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات رابطه کارگر و کارفرمای با پدر میتوانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رابطه و قراردادی بین شما دراین قالب باشد بله