مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دختر فراری

سلام
دختر داماد مون از زن قبلش که اون زنش پاکستانی بوده و برای همین دخترش مدرک شناسایی نگرفته ، الان از خونه فرار کرده برای بار دوم
یبار آگاهی پیداش کرد و تحویل داد وتو آگاهی ثبت هست
اما بعد چهار پنج ماه باز فرار کرده و من بعد کلی تحقیق فهمیدم کجاست ولی هنوز به پدرش نگفتم.
تازه هجده سالش شده
الان چیکار کنم یجوری درخواست میدادیم که بازپروری بره شیش ماه آدم بشه
بنظرتون چیکار کنیم ؟؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان آدم است و نیاز به یک سری حمایت‌ها از سوی پدر دارد. لذا بهتر است منشا فرار آن را یافت که بنظر می‌رسد در منزل پدری مورد آزار و اذیت قرار گرفته باشد که ناچاراً اقدام به فرار نموده است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
با عطوفت و با دید حل مسئله با این موضوع برخورد کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام آدم بشه اصطلاح درستی نیست!
ایشان نیاز به جلسات مشاوره با روانشناس دارند تا علت فرار مشخص و رفع شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چیزی تحت عنوان فرار برای افراد بالای 18 سال از خانه وجود ندارد و نمی‌توان شخصی را ملزم به بودت در خانه کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق دادسرای دادگاه انقلاب مجوز دستگیری و انتقال ایشان به کمپ ترک اعتیاد را بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

ایشان به سن رشد رسیده و خود می‌تواند راجع به زندگی شخصی تصمیم بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون یک دختر 18 ساله(عاقل،بالغ و رشید) می‌تواند به نحو مستقل از خانواده زندگی نماید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به سن قانونی این موضوع فرار محسوب نمیشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ایشان انسان است و نیاز به جلسات مشاوره و همراهی و همدلی خانواده دارد توصیه میشود با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید