مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک خودرو توسط خریدار

سلام وقت بخیر. بنده ماشینی فروختم یک ماه پیش. بدلیل مسایل کرونا که مراکز تعویض پلاک بسته بودند خریدار به التماس به بنده تقاضا داشت که تا اخره سال بهش وکالت تعویض بدم و به صورت شفاهی قول اینکه " اگر امروز مرکز تعویض پلاک باز بشه من فردا میرم سریع تعویض پلاک میکنم " رو دادن در حضور برادر بنده و منشی دفترخانه. الان که تقریبا بیست روز از بازگشایی مراکز تعویض پلاک گذشته ایشان حاضر به مراجعه برای تعویض نیستند . بنده الان خودرویی خریداری کردم و برای تعویض پلاک مهلت اندکی دارم . با خریدار تماس میگیرم و جویای مراجعه نکردن به مرکز رو میگیرم ولی ایشون تفره میرود و امروز فردا رو به من وعده میدهد . من باید چکار کنم تا ایشون مجبور بشه به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مطابق تصمیم ستاد کرونا وکالت نامه های تعویض پلاک از تاریخ پایان اعتبار وکالت نامه به مدت 40 روز کاری دارای اعتبار هستند و مالکان جدید می‌توانند جهت تعویض پلاک به مراکز تعویض پلاک مراجعه نمایند. پس از 40 روز وکالت ها دیگر اعتبار نخواهند داشت....... شما می توانید پلاک جدید بگیرید