مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی بدون گواهینامه، تصادف و تعمیر خودروی مقابل

سلا یا من هم م فرزندم 14 سال دارد.بدون اجازه با ماشین رانندگی کرده وبا خودرویی تصادف کرده است. پلیس هم پسر من و مقصر دانسته است. خواستم بپرسم برای تعمیر ماشین طرف مقابل باید چکنم؟ هر کاری که او گفت(کارشناسی، تعیین خسارت، افت قیمت و...) باید انجام دهم یا منم حقی دارم؟ اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

منتظر ابلاغیه باشید در صورت محکومیت محکوم به پرداخت خسارت هستید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
با توافق و نظرات کارشناسی معقول موضوع را حل نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما علاوه بر اینکه حقی ندارید می‌بایست 20 درصد از خسارت را از جیب خود پرداخت نموده و مابقی را از مال صغیر پرداخت نمایید و در صورتی که مالی نداشته باشد ولی که خود شما هستید مابقی را پرداخت خواهید کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که مقصر حادثه باشید ی‌بایست خسارت طرف مقابل را بپردازید در صورتی که خودرو طرف مقابل افت قیمت نیز پیدا کند موظف به پرداخت آن نیز هستید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که به توافق نرسیدید بگذارید قانونی اقدام کند بهتراست

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
خسارت را با توافق پرداخت کنید .
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت وارده بر مبنای نظریه کارشناس رسمی دادگستری تعیین خواهد شد و بر این اساس شما بایستی نسبت به پرداخت خسارت اقدام نمائید و خارج از این چهارچوب پرداختی نداشته باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه نظر کارشناس باشد انجام دهید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. شما مسئول جبران خسارت هستید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق دارید که به نظریه کارشناسی در خصوص میزان خسارت و افت قیمت اعت