مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

باسلام خدمت شما عزیزان بنده 15ساله در سپاه پاسداران به عنوان بسیجی تمام وقت خدمت میکنم الان گوش سمت راستم به کلی ناشنوا شده حتی با سمعک هم درست نمیشه گفتم ببینم بازنشستگی پیش از موعد شامل بنده میشه.در ضمن کار من پست دادن در پایگاه‌های مرزی میباشد

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قواعد بازنشستگی سازمان مربوطه است از آنجا پیگیری فرمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
این احتمال وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر با کمیسیون پزشکی است.
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه حضوراً تحقیق و تفحص نمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موضوع مربوط به قوانین ارگان مربوطه است از آنجا پیگیری کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. موضوع را از معاونت نیروی انسانی یگان محل خدمت پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید