مشاوره حقوقی رایگان - تحویل دسته چک به فرد غیر از صاحب حساب

با سلام
کارمند بانک دسته چک را از سر اعتماد نابجا به همسر صاحب حساب تحویل میدهد و همسر صاحب حساب هم با کشیدن چک های متعدد و برگشت خوردن آنها متواری میشود، صاحب حساب از بانک به جرم شراکت و همکاری در جرم جعل شکایت میکند؟
چه مجازاتی در انتظار کارمند بانک می باشد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کارکارمند نوعی تخلف بوده وامکان دریافت خسارت است وربطی به جرم معاونت ومشارکت در جرم جعل ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظر می‌رسد شراکت در جرم جعل برای کارمند بانک متصور نیست زیرا از عنصر روانی که همان قصد مجرمانه بوده مطلع نبوده و بر اساس اعتماد این کار را کرده است ولی اقدام ایشان تخلف بوده و جزای نقدی درجه 5 برای ایشان متصور است در خصوص صادر کننده فضول اقدام ایشان عمل فضولی بوده و صاحب حساب می‌تواند به ماده 14 قانون صدور چک استناد نموده و دادخواست توقف عملیات اجرایی چک را مطرح نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مجازات معاونت در جرم جعل به جهت اینکه کارمند بانک دسته چک را در اختیار ایشان قرار داده و جرم را راحت کرده است بعید نیست ولی نزدیگ ترین حالت تخلف اداری است که تعلیق ممکن است باید باید پرونده دقیق مطالعه شود معاونت در جرم جعل حبس بلند مدت دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. جای دفاع برای برائت وجود دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تخلف اداری و درصورت شکایت کیفری واثبات جرم جعل محکوم میشوند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یک تخلف اداری به منصه ظهور رسیده است.
مشارکت در جرم جعل یا معاونت در جرم جعل بوقوع نپیوسته است؛ چرا که کارمند بانک فاقد عنصر روانی جرم بوده است و هیچ سوءنیت مجرمانه‌ای نداشته است و همانطور که در صدر سؤال اشاره شد از سر اعتماد نابجا اقدام به این عمل نموده است.