مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه

سلام من معافیت پزشکی برای افسردگی گرفتم. بعد قبل اینکه معافیت بگیرم با اشتغال به تحصیل گواهینامه پایه 3 و موتور گرفتم چندسال قبل هم برای تمدید رفتم ازم کارت پایان خدمت نخاست و معاینه چشم هم نفرستادن الانم و اعتبار 10 ساله زدن بدون اینکه پشت گواهینامه چیزی بنویسن هنوز 4 سال از اعتبارش مونده میخاسم بدونم طبق قانون جدید که برای تمدید گوهینامه به معاینه چشم مراجعه میکنن اون دکتر هم به سیستم ناجا دسترسی داره معافیت منو میبینه اونجا؟ و برای من دردسر نشه؟ معافیت من سوری بود برا فرار از خدمت بود. واینکه این معاینه چشم فقط برای معاینه ی چشمو جسمه ربطی به معافیت داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین بدجور فکرمو مشغول کرده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پیشنهاد میکنم این راز خود را هر جایی جار نزنید....... دیده شده افرادی که بعد از سالها با سهل انگاشتن موضوع معافیت دستگیر و به خدمت اعزام شده اند