مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام و احترام
من می خواهم یک وام برای خرید مسکن از بانک خصوصی بگیرم، شرط بانک اینست که اول باید سند به نام شما در رهن بانک قرار بگیرد تا وام تخصیص یابد
مشکل اینست که کسی بدون پول سند خانه خود را به نام کسی نمی زند
برای حل این مساله آیا امکان دارد که ابتدا من وکالت بلاعزل خانه مذکور را به صاحب خانه بدهم و ایشان سند خانه را به نام من کند و بعد از گرفتن وام و رهن سند، پول را به صاحب خانه بدهم و ایشان همزمان وکالت بلاعزل را باطل کند؟
لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید و یا اگر راه بهتری وجود دارد اعلام بفرمایید.

با تشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

عزیز من شما دارید ملک دیگری را بنام خودتان میزنید..یعنی عملا مالکیت از ایشان سلب و ساقط میشه... پس چه توقعی دارید