مشاوره حقوقی رایگان - مالكيت واحد سرايداری

سلام
من در يک ساختمان پزشكان كه حدود بيست و يک واحد دارد مطب دارم
در طبقه منفی ي اين ساختمان كه پاركينگ خودروها ميباشد سازنده محترم يک اتاق هم ساخته اند به عنوان سرايداری
هم اكنون جناب سازنده محترم در مورد اين واحد سرايداری به تمامی مالكين اعلام كرده اند كه ميبايست مبلغ اين واحد را به ايشان پرداخت نماييم
سوال بنده اين است كه آيا اين ادعا قانونی است و واحد سرايداری جزو مشاعات ساختمان هست و احتياجي به پرداخت مبلغ آن به سازنده هست يا نه؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
واحد سرایداری جزو مشاعات است.