مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

با سلام و خسته نباشید
من دوسال پیش ماشینم رو فروختم و جهت تعویض پلاک یک بار مهلت یکماهه دادم که خریدار تعویض پلاک نکردن و برای بار دوم از من مهلت دوماه گرفتن ولی متاسفانه بعد از دو سال هنوز اقدام به تعویض پلاک نکردن به دفترخانه ای که وکالت دادم مراجعه کردم ولی متاسفانه متوجه شدم اون دفترخانه به جای مهلت دوماهه امضا بدون زمان از من گرفته حالا چه جوری میتونم نسبت به توقیف پلاکم اقدام کنن ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید از طریق دادگاه اقدام نمایید..... در صورت نیازبه مشاوره و تنظیم دادخواست تماس بگیرید