مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی دائر بر بدحجابی و تمرد نسبت به مامورین دولت

سلام. دفاع از اتهام انتسابی دائر بر بدحجابی و تمرد نسبت به مامورین دولت میخواستم بدونم حکم این ابلاغیه برامون اومده چی میتونه باشه

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.مجازات بدحجابی ده روز تا دو ماه حبس است.در خصوص تمرد نسبت به مامور دولت که اعم است از هر گونه حمله یا مقاومت حبس از سه ماه تا یک سال است.البته اگر مایل بودید موضوع را تشریح نمایید که بررسی شود آیا عناوین اتهامی وارد است یا خیر