مشاوره حقوقی رایگان - ادم‌ ربایی‌ و‌ ضرب‌ جرح‌ و‌ ازار

سه‌نفر‌پسر‌بچه‌15ساله‌را‌ربوده‌اند‌یک‌نفر‌دستگیر‌شده‌وهم‌در‌اگاهی‌وهم‌در‌باز‌پرسی‌اقرار‌کرده‌ولیهمدستان‌خود‌را‌لو‌نمدهد‌باز‌پرس‌هم‌پرونده‌را‌فرستاده‌‌دادگستری‌‌حلا‌سوال‌من‌از‌شما‌وکلای‌محترم‌اینست‌تکلیف‌ان‌‌دونفر‌چه‌میشودواگر‌پیدا‌نشوند‌تاثیری‌در‌مجازات‌فرد‌دستگیر‌شده‌دارد‌یا‌نه.خیلب‌ممنون‌بابت‌پاسخ‌گوی‌و‌زحمات‌شما

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

با تکمیل تحقیقات دو نفر دیگر هم دستگیر و بازجویی خواهند شد، باید پرونده رو مرتبا پیگیری کنید و به نتیجه خواهد رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه یا مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

سوال کامل نیست.
پرونده آدم ربایی کاملا تخصصی است و باید با وکیل متخصص مشاوره حضوری نمایید.