مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه سود حاصل از مشارکت

باسلام.
اینجانب به همراه دونفر از دوستانم قصد داریم یک مرکز مشاوره راه اندازی کنیم که مجوز مربوط به یک نفر می باشد ولی در پرداخت هزینه رهن و اجاره و خرید تجهیزات به صورت مساوی مشارکت داریم. نحوه محاسبه سود و درآمد حاصل از کار بین ما سه نفر به چه صورت خواهد بود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه نحوه سود و زیان به چه شکل است توافق میان شماست و قانون در این زمینه ساکت است

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

بستگی به توافق شما دارد و میتوانید درصدی بابت مجوز در نظر بگیرید یا نگیرید ولی در قرارداد فی مابین باید شروط مورد نیاز گنجانده شود و در تشکیل پرونده مالیاتی هم بسته به درصد شراکت مالیات هم به عهده هر یک از شرکا باشد.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بستگی به توافق و میزان سرمایه که هر کدوم میذارید داره

محسن قربانی

محسن قربانی :

هر جور در شراکت نامه به تفاهم برسید همان خواهد بود?

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام میبایست مابینون شراکت نامه تنظیم شود و براساس توافق طرفین درصد مشارکت مشخص گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر نحوی که بخواهید می توانید مشارکت کنید