مشاوره حقوقی رایگان - زمین قناس

سلام قطعه زمین 240متری قناس دارم ک از سمت حیاط 40 متر قناصی دارد شهرداری ب دلیل همین قناسی پروانه ساخت نمیده قطعه قناصی هم تفکیک نشده و در حال حاضر کارگاه هست و قصد فروش ندارد حالا چطوری میتونم از شهرداری پروانه بگیرم کسی راه حلی داره ممنون میشم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام طی شرایطی اگر اسناد و مدارک صحیح باشد و نظر کارشناسی نیز مثبت باشد و با این حال باز شهرداری از صدور پروانه ساختمانی خودداری کند میتونید پرونده را در دیوان عدالت اداری مطرح کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

سلام. موضوع پروانه اصلا به شکل هندسی قطعه مرتبط نیست، اگه حدود زمین با حدود سند مالکیت و مشخصات مالک منطبق و درخواست مطابق ضوابط باشد شهرداری مکلف به صدور پروانه خواهد بود. احتمالا ملک مشمول عقب روی هست و مشمول تبصره 6 ماده صد، که باز در اینصورت شهرداری طی مجوز تهیه نقشه و به تبع اون پروانه صادره میزان عقب روی، حدود باقی، تعداد طبقات، کاربری و... را درج خواهد نمود