مشاوره حقوقی رایگان - واریز بیمه و دریافت حقوق بازنشستگی

باسلام و عرض ادب
بنده از سال 1374 تا 1394 درشرکتهای گوناگونی کار کردم ولی جمعاً 7 سال تمام بیمه واریزکرده‌اند. غیر از آن 6 ماه جبهه بسیجی و 19 ماه خدمت سربازی در ارتش را دارم و تا الان هیچگونه حقوقی برای بیکاری و غیره نگرفتم. می‌خواستم بدانم چند سال باید بیمه واریز کنم تا بازنشسته شوم وحقوق بگیرم.
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تمام سوابق بیمه ایی خود را تجمیع نمایید تا به سن بازنشستگی برسید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تمام سوابقتان را با هم جمع کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید کلیه سوابق بیمه را تجمیع کنید تا مشمول بازنشستگی شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با 6 ماه جبهه اگر کارت ایثار دارید میتوانید کمک معیشت دریافت کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بستگی به سن شما دارد سربازی و جبهه جزو سابقه محسوب میشه و حتی میتونید حقوق ایثارگری بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید